Done.

Känslan av att få nog. Ska sluta blogga nu. Känner att, nej detta stämmer inte. Jag ska inte alls sluta men ta en rejäl paus. Det går för mycket tid av mig för att hitta koder, hitta nya olika mallar, fundera ut något nytt roligt, bilder och annat. Jag orkar inte nu. Sista veckorna i skolan också. Har massor av arbeten som ska vara inne. Fint väder ute. Ne nu får jag ta ett stopp i kanske en vecka två veckor, jag vet ej. Försöker samtidigt göra en ny blogg som är mer mig nu, för den här bloggen känns gammal, ett år och det är mycket för mig. Hänt väldigt mycket och detta känns B. Ja så är det. Får se vart detta slutar. Men det är inte slut, de vet jag.

Lördag, 09:31:21
Almost Done.

My Fancy World.




So fun here in my private little garden. Eat some pizza, get some drink, get wet by splashed water. Oh gud. Yeah. Sweden rock the shit of me.
Peace

Fruited Juicy †





Det är härligt. Vad man kan man mer säga. Det är varmt. Äntligen. Fast söndagar är inte givande.

ClassMates since 1999.


Hahahaha. Vilket grej, vilket gäng. Fy fan. Sjuan var det ja. eller kanske åttan, värsta små och dumma i huvudet. Det var på den tiden vi tog med oss tre olika skor till skolan och la de i skåpet ifall något extra skulle hända och mamma fick inte se de ''extrema skorna'' jag egentligen hade på mig, för ''oj'' vad höga de var. Den tiden då man hälde hela parfym flaskan på kläderna och smörjde in sig med doftljus olja för att lukta lite extra. Den tiden då jag klistrade fast speglar i skåpet och jag gick och åt pizza på rasterna för det var häftigare. Då man gick med bakom skolan för att testa ett litet bloss. Då skolfotot var det viktigaste som fanns och inget fick gå fel. Hela Billdal kunde ju se detta. Då vi skratta på rasterna så vi fick lägga oss ner på golvet och banka med alla ben och armar vi hade för vi fick kramp. Då man kunde gå hem på rasterna och laga mat till sina nära. Då det värsta som kunde hända var att mascaran åkte av. Då det alltid var lite små bråk om inget. Då vi satt i bamba i timmar. Då vi skaffade löshår som vi försökte sy fast i håret men nej, satan, det fastnade inte. Då vi följde med i konstiga bilar och bad de släppa oss flera meter tidigare än huset, ingen fick se. Då min vän fick moppe och vi kunde åka till skolan och känna oss friare än någonsin. 
Efteråt kan jag bara se tillbaks och tänka, Varför tog man inte mer plats?
Man var så skyddad. Så isolerad från omvärlden.
Jag kommer ihåg då jag och min vän skulle på ett studiebesök på en skola i svartedalen och alla lärare sa åt oss att vara extra rädda om oss och inte gå för lättklätt och inte ha för mycket märken på oss, det skulle vara som en annan världe tydligen och vi var så spända. Vi var där och inget hände, lite annolunda miljö än vad vi var varna vid men inget märkvärdigt. Idag är jag nästan där varje dag och känner inget konstigt för det. Så konstigt tycker jag hur människor alltid överreagerar och säger saker som aldrig ens existerat, antar att det är människornas käft som går runt som vanligt. Konstigt det där hur man plötsligt har någonting framför sig nästan varje dag som för tre års sedan innan skulle varit omöjligt. Allting dyker in i ens liv när man inte vet om det, och det är först vid tillfällen som detta jag märker hur allt har ändrats. Men det är bra. Antar att det också ingår i livet. Antar att det är det som är livet, övergångarna. Här skulle jag inte kunna sitta hela mitt liv och det var det jag inte ville. Testa något HELT nytt, något helt annorlunda, bort från allt jag visste. Klara mig själv och växa. Börja om och skaffa nya vanor. Det har jag gjort nu men fan, inte är jag lycklgare för det. Tvärtom. Piss off. 
Oj, verkligen. Vad fort alla år går. Helt sinnes.
Vad vet jag. 1: Udda frisyr, 2: underbett och 3: väldigt liten.
Saknar detta ibland. Fast nu har vi ett annat liv och lever skilda vägar och det är kul det med.

Wild Dress.. Chrochet dress ♥


Springer runt här i en klänning jag älskar och känner mig absolutely fabulous. Shit, vad kul. Yes. Ledig nu i några dagar. Ännu bättre, och jag ska sitta här och skriva psykologi som gör mig ännu mer psykisk grrr. Blir piss off av att vara hemma. Ska ut. Ut och göra skit. Hej då! 

Oh boy. You make me feel so ohh. I really really want you. Oh boy.

You suck D***, I suck ice cream.

Från blått till lila till starkt till rosa orange.
Tänk inte tanken. Håll känslorna borta. Äckliga manshoror brukar jag utgå ifrån. Fula på utsidan, fina på insidan, fast såklart några meter in i själen.
Vill egentligen att ni ska brinna i helvetet och dö.
Tyvärr kan jag inte hålla ifrån mig från er.
Tar risker, går dåligt. Mår lite smått dåligt.
Shit happends. Things goes bad.
Ska inte förlita sig på män.
Fuck love. Fuck boys. Fuck Fuck.
Jag har ju mig själv för fan. And that's so fabulous.

I can almost taste it now. The smell of that lips. And that's also so fabulous.
But there's hope. Always someone new.
Fuck that shit.


Satte upp ett mål idag. Ska bli smal till peace and love genom att äta små portioner och abslout sprit och cola, det kan jag ej leva utan. That's it baby.
Har kommit på att vad ni människor än säger om vikt och smala kvinnor tycker jag bara just jag att det är fint att vara smal. Olika människor passar i olika storlekar men på mig skulle det vara fint om man såg mer ben fast inte mycket. Så är det bara. Jag ska klara detta, jag vet att jag kan det. Jag var det när jag var yngre och då kan jag det nu. Jag är ung och inne i en HEJ JAG VILL VARA SNYGGAST period. Hej då.
- Vem gör ni detta för?
Nu är jag jävligt bitter och osvensk.
Men såklart som fan det är för männen. Helt naturligt. Det är ju dem som ska kolla på mig. Bara jag ej blir ett offer.

Jag springer Göteborgsvarvet 2012... ♥

Innan jag börja springa kände jag lite, oj då. Vad har jag gett mig in på. Mellan varvet sprang jag, ej det riktiga. Men det var kul. Mormor hahaha. Aja detta är fint. Det är historia.

Efteråt känner man sig starkare både psykiskt och fysiskt. Man känner sig stolt. Stoltare än någonsin. Springa sista biten, springer så benen bränner. Kör om alla. Känslan av skrik och applåder. Rysningar när man spinger in i mål. Alla jublar. Folk tittar. Man får medalj. Egot höjs och kanske man blir en lite lättare människa nästa dag. 

Pink Flawsˑ ˑ






I make it I make it. Love Love Love. ˑ

They're all human. If you push them hard, they gonna brake.


Beautiful summer, take me hard.
Break me down.
Turn me on.
Push it to the limit.

Breathe me...





SummerBreeze...  So nice.  1 maj, ännu bättre.

RSS 2.0