målar bara naken

alla vill att det ska dåligt för dig. speciellt tjejerna. förstör allt. trycker ner allt bra till golvet. Blyg? rädd? ensam? förlorad? nej, men det kommer du också bli en dag!

He thought she had a big as and a nice attityd






Äcklig tjejj**


Sweet.❤❤

And there she was, the blonde girl with the beautiful hair. Min vän, som följt med mig länge hon jag delat allt med, hon som det har varit jobbigt att lämna när man ska vara borta länge, det är det inte längre, glöden finns där än men när man är van vid att vara borta från varandra länge är det inte så farligt längre. det är bara positivt. Borde spela in alla skratt vi delar med varandra, skrattar så jag får ont i magen och ryggen, kanske det är därför vi matchar så bra. Tvillingssjälar. Undra vad hon gör nu? har säkert kul och skrattar med sin nyfunna kärlek, snottar på lite vin, dansar lite, kanske gör något som ungdomar gör i tidig ålder? vad vet jag... Aja gillar dig även fast jag aldrig säger det, jag visar det på andra sätt än ord.

**I worked so hard, he tought I was a DJ**



**Flying over Miami and the rest of USA**



Glad tjej säger faktiskt HEEJ!

HEEEJ! Jag lever bättre än din kuk gör. Just nu gör nikke six loopar i mitt hår, har aldrig varit med om något häftigare!

Lick my dick**


Lyckliga dag!

Har nog världens snällaste mamma, måste skryta lite. Hatar att berätta vad man gjort på dagen och vad man har köpt för grejer och vilken jävla outfitta man har haft på sig idag. HALLÅÅ! så himla ointressant, det är bara vissa personer som kan skriva om sånt och göra det intressant, och det är typ 1 på 100,
Men nu skiter jag i det och tänker göra det i alla fall, så det så!

Först gick jag ner till havet, träffa sin bästis(spontant), prata lite, hade kul. åkte in till stan med morsan, hon köpte ett linne till mig(jätte kul), åt lunch vid havet(också jätte kul), gick till åhlens och försökte hitta en rosa fåtölj som vi letat efter i en månad, och jaa, vi hitta den, men innan vi köpte den fick jag ett Adhd ryck och ville ha ett par nya solglasögon, så vi leta lite men hitta inga så vi gick till en glasögon affär, prova alla glasögon som fanns, morsan sa att jag ser ut som en ledsen hund i varje par, men helt plötsligt var dem där framför mig, de perfekta glasögonen som liksom bara lyste, jag prova dem, och fan, där satt den! nu jävlar morsan nu smäller det rejält i plånboken för de här ska jag ha, NUU! inte sen NUU! och ja, jag fick dem! så nu sitter jag här och kollar på dem i solnedgången. Gud vad vacker man kan bli genom att bara sätta på sig ett par solglsögon.
Vi gick tillbaks till åhlens och köpte den knallrosa fåtöljen som vi aldrig kommer ha någon användning av. Den kommer stå i mitt rum och skrota men den var så himla fin(kunde liksom inte låta bli).

Gick in på en hemsk ica affär(hatar ica av någon anledning) köpte råvaror till köket. Åkte hem, gick ut och sprang vid havet, hade på mina nya solglasögon och kände mig som en filmstjärna vilket jag aldrig gjort förr.
Leta efter dig men hitta dig inte, Faan I just can't stand that!


oooh sometimes that given me feeelinggsss!

Spelade låten på högsta volym, alla grannar runt omkring mig steg ut från sina hus och dansade nakna på lekplatsen, de började baka kakor, jävlar vilken dramatik det var.

Olik dramatik

Vissa gillar de jag gör, andra inte. Rättar mig aldrig efter andra bara efter mig själv. Orkar verkligen inte!
Har målat lite i min garderob i veckan, vilken dramatik det blev!

Jävla Peter Pan, vad fan ska du in i bilden för, Ska bränna bort dig snart.

RSS 2.0