FFA 1985


Om jag skulle dö, skulle de blivit någon skillnad på denna planet? skulle mågon märka beskedet? Kanske inte, jag är ju trots allt relativt anonym, kanske tur det. Vill inte ha det såhär längre, vill få förändring. Ska inte behöva klaga då, inte så mycket i alla fall. Detta blir nu offentligt för alla internetanvändare över precis hela världen! Fan! Jag är avslöjad.. Alla kan läsa det, alla ser allt. All Eyes On You Baby! Do right know, don't fail! oh, jag vill bara ha kul!

☠Nikki Six☠


So far away..


Fuckin bitch**


Swede Harmony


Dr Martens+ X Cider


Sluta vara så himla extrem!


Vill du fortfarande ha mig?

Har ingen inspiration, jag har sommarlov och lever. Andas in och ut varje dag! Känns meningslöst att blogga just nu! Bryr ni er ens? Jag mena hur intressant är det att läsa och kolla på andras bilder? Har över tusen bilder som ligger på datorn som jag skulle kunna lägga upp här, men vet inte om jag gör det, orkar inte, tar för mkt tid! Kanske någon gång i framtiden. Men jag lever i alla fall och mår okej och ibland jätte bra! För det mesta jobbar jag på dagarna och försöker gå ner i vikt, sedan på kvällarna sticker jag ut och gör saker man inte ska göra med mina vänner enligt vissa personer! Sen har jag börjat gå på bilskola och fattar ingenting men det löser sig!
Kanske inte ska vara så djup? kanske ska blogga om sånt där roligt som alla andra gör! men det är inte jag och jag är inte deprimerad bara jävligt klarsynt!

I worked my ass of for you!

Här här mina senaste arbeten i färg och bild kanske lite form oxå. En tjej som vill dö och en död mus tändare som är egendesignad! Ganska fett mo jag säg!


Sanningen ska fram

Ligger här i min våningssäng och har fönstret helt öppet, några fulla ungdomskillar går utanför mitt staket, hör hur de börjar sjunga på låten If we going to San Fransisco! ser hur regndropparna börjar sjunka mot mit fönster! det var ju alldelses nyss sol? Undra om de fulla killarna ens märker nått? när man är full gör man ju vad som helst, inte sant? De forsätter säkert bara gå utan att säga nått! Önska jag var full jämt! Man går in i en annan själ och gör vad fan man vill precis när man just känner för det, inte skjuta upp något utan bara göra!  Äh skiter i det här nu! God natt!

Dra åt helvete!

går liksom bara runt här. ser inget. allt är svart. allt gör ont! orkar inte.. kommer tillbaks om en vecka!

Cool Kids


☮☮☮☮ Soo Juicy ☮☮☮☮

Ni har inte en aning, Absolut ingen aning alls... You all know my name, not my story!

❤ Ur min dagbok del 1 ❤

Selling my soul to people I don't know! Precis vad jag gör nu!

'' It's easy to take off your clothes and have sex
People do it all the time
but open up your soul to someone,
letting them into your spirits, thoughts, fears, future, hopes, dreams...
that is being naked''


Tog för många drinkar, rökte för många ciggaretter, hela världen börja snurra och allt kändes mitt. Hjälp! jag går in i något , alla ser suddiga ut! Vart fan är jag? vem är du?
Dunkande musik, svettattaker, nytt möter gammalt. Parfymdoften blandas med rök, det luktar ung tonåring blandat med sprit och tuggummi. Halsen bränner och jag vill inte ha mer nu. Börjar skrika, går upp på bordet, dansar och hoppar. Fan bordet går sönder, ähh inte så farligt , fixar det sen. Ojj, råkar trampa på glaset, det faller 1meter ner och går i bitar. -Plock upp det!
Jadå. Jag plockar upp, inte bra att plocka upp glas när världen snurrar. Det glänsande glaset skär rätt igenom min hand. helvete , det blöder, får inte stopp på det, skit samma, kan dansa med blod, göra blodbad , det är ju fränt!  Skämmer ut mig, skriker, faller..    Kommer hem! lägger mig i sängen, kan inte sova här, går ut i köket, in i badrummet, faller igen, drar mig till sängen lägger mig ner. Shit! ska aldrig mer ha de här skorna!
Förresten Grattis Sofie! Tack för igår kväll!

❤❤❤❤ WAAh WOllA EStoniA ♡♡♡♡


Mitt nattduksbord är finare än ditt!

Har glömt bort den här bloggen! Levt livet en hel vecka!

Har så mycket att få ut! Sommarlov nu och det känns det gör det! äh det är vell inte så jävla speciellt! Jävla idioter som tror det! Nu trivs man ändå, har haft en så jävla rolig helg' känner mig så fri, så ungdomlig. sprungit runt och skrikit, ätit macceD hela veckan, varit full och stupat som ung, dansat på stan, sätt min vän spruta in botox i sig, åkt runt i bussar, hamnat fel, cykel som krocka med en bil, upplevt ödet varje dag. Nu förstår jag varför man aldrig vill bli gammal, har redan fått ålderskris!


Give me everything!


Komm inte på något.....


Get down Motherfuckers!

Nu ska jag ut och elda på saker! Leka i vattenspridare och sola Topless!

Bara Ögonstenar får palts här!


Pics: Weheartit

She do the same thing every day, but it's okey!


❤Mormor min  ❤

Look at the diffrent in the same pic☠


☮Lovely Pink☮



Just ❤ ❤ ❤ ❤ lovin my Iphone!



Allting blir alltid så jävla snett när jag ska göra grejer!! irriterande!!

RSS 2.0