❤Don't waste so much time❤ Läs det din slappa jävel!

Har tänkt på det länge och har alltid massor av tankar som handlar om att man måste eller ska försöka leva livet här och nu men nu när jag precis läste den här vackra tjejen eller kanske kvinnans inlägg i sin blogg((väldigt bra skrivet måste ja säg)) så fick jag en duns i skallen!

Fyy faan vad äckligt lat jag känner mig, det gör säkert många andra också. En vanlig vardag ser ganska äcklig ut, nu för tiden. Man känner sig som en jävla robot! går upp. sätter sig på bussjäveln, där jag har lust att slå ihjäl alla, går in i min hemska sjukhusliknande skola, där man dessutom får en dator! det låter vell lockande gör det inte? skolan är så jävla dålig att de har sagt att man får en dator(det får man i och för sig) för att locka alla ungdomar som ska börja där! Seriöst, gör nått åt saken snart, ni kan ju inte fortsätta att locka ungdomar på det sättet! med en jävla dator?? aja ska inte skriva om min skola det är ju inte så jävla intressant att läsa om! (förlåt om jag sviker min skola nu, riktigt så dålig är den inte)
Har någon människa där ute tänk på hur mycket man sitter vid sin mobil eller dator nu för tiden? ex: Mördaren Facebook! är du medveten om att du sänker sjukt många människors självförtroende? att du bygger upp plats till pedofiler, att du skapar puckelryggar åt framtidens generation osv.?? tror jag inte, för du är en jävla hemsida som är uppbyggt av pixlar och elektronik som vi vanliga döda människor inte förstår sig på! Man skrollar på musen och kollar andra människors uppdateringar ner och upp i säkert flera minuter.  Engentligen är det så fruktansvärt ointressant så det är sjukt, men man gör det ändå, det är som knark.  Folk lägger till andra människor som de knappt vet vem det är, bara för att det ska se bra ut, Man måste ju ha många vänner eller sådär lagom kanske runt 600-900st då blir man nöjd, då helt plötlsigt är man godkänd! FÖR nästan allt handlar om att saker och ting ska se bra ut för andra! Skitsamma om man har ett brustet hjärta inombors eller inte har några riktiga vänner som är där för en när man har ett helvete, vi lever ju som sagt i ensamm=stark generationen så det gör ju inte så mycket.. Bara visa alla andra att här kommer jag, jag är STÖRST BÄST VACKRAST. Ödmjukhet ligger längst ner på topplistan, du ska bara visa att du är bra, Fattar du??
åt helvete med det,, ska fan börja tänka på fler människor runt om kring mig, tänka sig in i deras situationer, inte vara så jävla äcklig och bara glida förbi, okejj, jag kommer nog alltid vara lite smått aggresiv, ha mina åsikter, dra om det inte duger, tänka på mig själv, men man kan putsa på det och finslipa lite, göra det lite bättre helt enkelt!

Jag glömmer inte den dagen pappa kommer in och påstår att han har fått cancer(okej han är specialist på att överdriva men ändå) vilken jäävla känsla, man tänker liksom bara, nu är det kört, HEJ DÅ! all den jävla tid han bara jobbat och jobbat och jag har bara svarat ett drygt HEJ!! när han kommit hem från 4 veckors hårt jävla arbete i en av de farligaste länderna i världen man kan vara i. Där han har fått åka runt i bilar med vakter som är tungt belastate med stora gevär på armarna för att min stackars lilla pappa inte ska bli skjuten, tänk dig in i vakternas situation eller de människor som bor i sådana utsatta länder, de får fanimej slita för sitt liv varje dag, tänk dig in i deras vardag, där kan man inte säga: ohh det är ingen som kommenterat min nya profilbild, jag går och dör nu... Vilka jävla kontraster det kan vara på sammma planet.
Låter löjligt men på något sätt ser jag upp till min fader, jag är så sjukt stolt över han, vilka berättelser han har berättat för mig om saker han varit med om, om hans resor runt hela jordklotet och såklart alla hans biltävlingar. Men man ser på pappa att han blir äldre och allt tröttare, så jävla jobbigt att se det, och speciellt jobbigt att se han bli smalare och smalare för varje dag! Är det cancer eller är det förgiftning eller vad fan är det?? så jobbigt att aldrig få svar, men man kan ju inte gräva ner sig i problemen heller, då blir allt ett jävla helvete!
Vet inte vart jag kommer med den här texten men jag får nog sluta nu, börjar bli trött och jag måste somna in snart för en ny dag, med upplevelser jag inte har en aning om. Kanske jag dör, kanske jag bryter benet, kanske jag hittar min livs kärlek. Inte fan vet jag!
glöm inte nu att vara lite trevligare och hjälpsammare mot allt och alla, ni kommer få så Jädrans mycket tillbaks!
Tackar för miiig!

Kyssar till er!


I fuck american boys, I love my english bromance!

fuck text let's look at my pictures!


Ur min dagbok! personligt

hur kan man vara så dum. Förstöra allt? säga sådant. Vad fan håller jag på med?
hon bara grät och grät?
hur ska man hatera sig själv? hur ska man hantera andra när man inte ens kan stå för sitt eget?
Vill få det och de! men kommer aldrig få det, för jag har inte det! vad fan gör man då? Jo, tar till andra medel på vägen som gör en lyckligare! Helvete, ska inte avslöja!
Och vart är du när man behöver dig som mest? vill dela det här med dig, men du finns inte där.
Spyr när jag ser mig! måste gå ner i vikt , måste göra det, måste göra si och så!! kämpa inte, gör inte det! ta till hjälpmedel istället. Fan nu är jag där igen, som en jävla bitterfitta! Jag kommmer aldrig bli nöjd, aldrig! kommer söka felen tills jag söker dem på min döda kropp!
Människor är fan dumma i huvudet!

And god yes, We were there!


everywhere I been is beautiful people, don't let em bring you down!


ℓινє тσ ℓαυgн αи∂ ℓσνє ❀


Läs detta alla bitterfittor!(väldigt kort)

Det här tjatet om att vi aldrig är lyckliga nu för tiden stämmer, men det ligger mycket i dina händer. Konsten att aldrig vara nöjd förstör oss. Att alltid sikta efter att bli bättre, mer där, mindre där, bättre på det, inte bra, värst ska det va!
Helvete också, sluta dalta med små saker och börja leva!! och se inte cancer som en erfarenhet!  skriver detta för att
jag vill inte att folk ska vara avensjuka och börja hacka på saker man har, som inte de har så var NÖJD!

Röker du? eller har du en cigg?


sofie says that she will stop smoking but everytime I meet her she sucks on her ciggarett! poor her!

Sitter naken och längtar efter kärleken!

Fast det är vell ingen idé för jag har ingen kärlek!   Sutiit hela dagen på häcken och varit förbannad på allt som vanligt!
Livet fortsätter annars som vanligt!. Det regnar ute igen! som det alltid gör här i den här jävla staden!
nu ska jag elda lite på kroppen.  Mina ben har ni här på bild!

This sucks, Re:stacks!

Jobbigt läge, får inte gjort nånting som vanligt. har riktigt mycket skolarbete att göra men får inte gjort nått. Det håller på att bli värre än någonsin, hur i helvete ska jag klara det här? får inte ihop det, de kommer inte gå! konstigt att man kan ha en sådan inställning till allt. Inte fan är det knäppt att man mår som man mår.  Och så kommer du in i bilden igen, du som är på semester och krossar ännu fler hjärtan än mitt.  Vill inte ha med dig att göra mer, fast jag vill ändå träffa dig igen och börja OM!

Nikke igår kväll , tack Nikke för att du finns! och tack för att du var lite filosofisk igår!

Haha, jag kan inte ha någon header!

idag har jag ätit och druckit för mycket än vad mitt mått ska tåla
stor pasta, mycket cola light, jordgubbar, popcorn, mentos, bacon och lite blandat detta kommer sluta i katastrof.
3 vill jag vara bara så ni vet!

Fy fan vad Fett!


common Skinny Love

My day look like a machine that just keep going and never stops!!

Phazing


Walking at the speed of light,
phazing a million ways away,
we're not going home
we're phazing a million miles away!

The electronic is killin me!

Någon mer än jag som alltid blir svin förbannad såfort inte allt går min väg?
Någon mer än jag som slänger alla skolböcker i huvudet på mamma och säger att hon är helt jävla dum i huvudet för att hon inte förklarar på ett sätt som jag förstår?
Någon mer än jag som inte har något tålamod?
Någon mer än jag som inte kan flumma och analysera precis allt man får i läxa i skolan?
Någon mer än jag som inte är intresserad?
Någon mer än jag som stör sig på allt och alla?
Någon mer än jag som vill sticka kniven i datorn och elda upp den för att efter detta få ett bättre liv?

det är fest hos mig ikväll och hela världen är MIN!


Follow me

Hi! im that girl, that I want everyone to follow , so please make your choice. come with me!


myra

oh, det är en myra i min väska ,, döda myra!

RSS 2.0