Hide and Seek





Skapat hela dagen. Ledig hela dagen. Hemma hela dagen. Så härligt. Skickat in mina tavlor på inramning, de gillade det dem såg. Ännu bättre. Satt in lite kort. Skrivit texter. Fixat skolhelvete. Önskar mig en egen studio som jag kan smita till när jag inte vill vara med längre. önska önska önska.    in your dreams... 

One Tricky Pone. 4x4=12



mindfucked. ᴿᴬᵂᴿ.
mmm, snart är det helg igen.Fantastiskt.


Make ıove ♥

Nu ska jag lägga upp massor av bilder här så fan ta i skinnet.

Älskar denna bilden ↑. Föreställer en strand i Miami där det gick tre Tjock smalare smalast kvinnor som tänkte exakt samma sak. Här kommer jag! Akta på er. Men det funkar inte så för när tre tjejer tänker samma stora tanke blir det bråk och avundsjuka. Ville stoppa upp min kamera i deras röv. och be dem flytta på sig men nej nej. De kommer ju för fan från reklamens hemland. De fattar inget.






Systerkärlek♥ ↓






L0vE²



Flowers to die for.

Vakna med en sådan bra känsla, va ute och gick i solen med mitt guld som ibland blir rostigt silver när man får för mycket av henne.
Ta inte illa upp Nik. Inget personligt. hade en sån trevlig tid i Billdals solmorgon. Dagen gick och allt blev sämre. Nu ställer jag klockan på sex. ska upp sex, och ha lite ***.

O
m man bara kunde. Ge mig all tid som finns. Ge mig all energi. Ge mig platsen, så ska jag fixa det här. Har alltid samma känsla den här tiden. Alltid samma sak att fundera på. Människan är ett vane djur som vänjer sig snabbt vid återuppkomliga repetitioner. Det känns och märks. Näh, vet ej vad jag ska komma med. Helt tom. Alltid tom på söndagar. K**en i f**tan. fy bläh. så får man inte säg. Puss Hej.

''but for my love I would do anything''





Det ända. det fina. det starka. Tom på ord. Allt är som vanligt. Och det är bra.

Shut up.


















Roligare än såhär blir det inte. Tom på allt. Mitt lov är slut. Vill inte tillbaks till den äckliga skolan. Den får mig alltid på dåligt humör och jag vill dö så fort jag går dit. Måste hitta en lösning på detta. Hittar ingen lösning. Det är som det är. Nu strider jag mot Sveriges lagar. Shiet. Jag är för negativ.
Vill slänga ut hela min garderob och köpa massor av nya kläder. Är trött på allt gammalt. Vill ha nytt.
Aja, här kan jag inte sitta och slösa tomma ord och tid. Nu ska jag göra klart min arbetsansökan.
xxxx
k**kjulia♥

Heiress of Valentina..



We were fade into darkness.
Åker iväg för två dagar för att simma äta och åka på brädor i gnistrande vit snö. Hoppas det blir sol, annars åker jag hem. själv.
Annars då? Jo då, jag lever. Har det rätt fint förutom att lovet har gått alldeless för fort och det känns som vanligt att jag inte hunnit med nått fast jag har det. Men jag måste ändå få sticka ut lite i mängden och säga att jag har haft ett fantastiskt lov, herregud ni ska bara veta vad jag gjort. fast jag får ta det senare. Måste gå. Shieet.
love lovi you..
Julia Söd.



not true ↑

no way out.






Helt plötsligt så hade jag svaret framför mig. all tid jag har sprungit och letat efter ren skit. den har funnits vid min sida dag som natt. ↔ varför allt letande? e det för att lära? lära sig livets väg. så måste det vara. Jag tror det är så.

Cool kids won't die**





Dagen jag har haft idag var bra= mint. nya naglar. collage. armband. träning.

·fivε sтαr вα∂ вiтcн·






Han tillhörde inte mig. killen jag tänkt på ett tag. det gör så ont. veta att man inte kommer få något man så gärna vill ha.
Veta att det är nån annan som är bättre, bara vänta, men det tar ju en sån tid. bara vänta hela tiden. jag vill inte. jag orkar inte. jag vill bara ut. göra saker som får mig att glömma.
pojken man velat ha sålänge vill inte ha än. finns det något värre?
jag sitter just nu och kramar hans tröja. vart kommer den hamna efter detta undrar man hårt. luktar på den ständigt, men är rädd att doften går bort. för tänk om han inte kommer tillbaks och sätter tillbaka doften som inte många har?

Thunderstuck**

If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldn’t have fallen for the second” 
- Johnny Depp

Gay text men tror det kan stämma.

Lovi Lovi

Julia Söd.





Blue romance ♡


Lite fint sådär. Jag har blivit ett med collage.

Electric feel


weit
Det är svårt att tänja henne. hon har stort lockigt hårt som är ganska stripit. det ligger i tovor.
Den andra tjejen har platt hår, hela hon är enkel. normal och enkel. killen har svårt för den lockiga. hon är för vild. det är omöjligt att ha koll på henne. jävla vildkatt. tjejen med lockarna behöver en vild själ. någon som kan springa med henne. vildare än hon med platt hår i allafall.

RSS 2.0