Someone like you**

Vill hålla om dig, vill krama sönder dig. Det är något speciellt med dig, glimten i ögat kanske, samtidigt som allt känns konstigt och spännande! Du gör mig osäker och nervös, men ibland är det jävligt bra! Är det bara en gång eller är det mer? Framtiden återstår och ser! fan , om man inte bara kunde ta tillbaks tiden!

svartvitt ++++





Kunst

Målar lite konst

Friendship last Forever


i Had A Big Dream



This was England for me and one friend**

holiday in England**


























bittersweeet this take*

saknar något jag aldrig haft. Ska börja fly, fly från stressen hemma, åka iväg, åka till the Seaside

Let her runaway





✟John and Ash✟

Vill ni hänga med till the Seaside? ett helt nytt liv där! ett hus, en sjö, en stjärnklar himmel, och cigg, kanske en drink så alla känner sig bekväma! Vi tar bilen och kör hem er sedan! Varför följde vi inte med? Kanske kunde ändrat våran syn på livet men det har ni redan gjort✟


Take on me^`^

hon går ofta med blicken nere i marken när hon ser han, hon blir så kär, vart ska hon lägga sina händer? Nervositeten stiger och hon måste titta ner så hon inte möter hans blick. De mörka ögonen gör henne nervös och rastlös. Han är för snygg för henne, hon är van vid att vara normal snygg men vid hans själ vid sin sida blir hon ful som en häxa. Han har en arrogant blick som alltid är riktat framåt och säger sällen mer än två ord i meningar men hans tafsande händer på hennes lena kropp gör henne galen och hon känner att hon måste ta han fort, hon måste få hans uppmärksamhet, det får hon inte av någon annan, han är tagen nu för inatt, men nästa dag kommer och ett nytt offer föds! Hon blir smutsig och kall, han blir varm och hög och känner sig kung.

Kan inte beskriva med ord**

Nu har jag landat hemma igen efter två veckor i England. Jag lever i en drömmande värld, måste nypa mig i armen två gånger i rad för att förstå att jag är inte hemma hos familjen Lane längre, när jag tittar ut genom fönstret ser jag inte gröna kullar och vår underbara schweiziska granne utan samma gamla jävla billdal. vad är det som gör att jag inte trivs här? varför vill jag alltid fly? ständigt iväg någon annanstans för att hitta nya kickar för livet. Måste lära mig att leva här och nu.. Aja, fy fan vad jag vill tillbaks, sista blicken till staden bestod bara av gråt! Hur ska jag glömma något som varit mitt hem i två veckor, fast två veckor är inte ens länge men man vänjer sig fort! Helt plötsligt har man en ny familj, nya kompisar, ny miljö, och bara PANG! så är det borta, FAAN!
Kommer sakna:
Engelsk frukost
utsikten
staden
spanjorerna(konstnären,bögen, kossan, italienaren, crazy Maria, hashkillen)
tysken som var så jävla jobbig men endå så jävla skön
John och Ash, och deras sena bilturer med mig och Linnea med så hög musik att man måste skrika!
Spionera på schweitsaren
böjda tabs(cigg)
alla jävla skratt
grannarna
bussen
vänstertrafik
walkers
Marias handgjorda cigg
säga felsaker vid fel tillfällen
grillen med Ash
Seaside
vårt egna badrum
känslan över att veta att man inte är hemma och kan skita i allt!
indianen och hans slisk koisk!
pubben, bion, alla sena kvällar osv...

Ohh shieet! Om man inte har varit där är det svårt att beskriva men vad fan livet går vidare, fler tillfällen i livet kommer!    Taaaack Linnea för att du gjorde min semester till den bästa i mitt liv än så länge i alla fall!! Gråt en skvett för min skull för det gör jag nu!


RSS 2.0